duminică, 29 decembrie 2013

ROCHII DE CATIFEA

Am terminat de ceva timp si rochita fucsia cu plasa si am pastrat ca si ultima postare pe acest an fotografiile.


Iar pe langa cea cu plasa am avut si aceasta rochita din catifea neagra combinata cu dantela si cu aplicatii de margele pe decolteu.

Asta ca sa termin anul cu doua tinute pentru ocazii speciale.
                    .De acum am  si o pagina de Facebook ce o voi folosi pentru anumite servicii si unde veti gasi si unele din produsele lucrate aici, scoase la vanzare.Inchei inca un an impreuna cu voi si sper sa ne intalnim cu bine in 2014.

Un an nou plin cu impliniri tuturor!

duminică, 22 decembrie 2013

ORIGAMI BALLS FOR CHRISTMAS TREE

                 De mult timp imi doresc sa scriu si despre acest hobby al tatalui meu,ce a inceput din plictiseala si din dorinta de a face ceva util la anii pensionarii.






              La inceput ,sora mea Cristina a fost cea care a dat startul la hartiute colorate,grupate pe categorii de forme,culori si marimi.
                 


A fost mult sa iasa o chestie draguta si colorata  ca tata  ce s-a gandit ?Ia sa incerce si el!Si asa au inceput sa caute informatii cu care reuseau sa dea tot felul de forme acelor hartiute mici si colorate.




Apoi ne trezeam cu tata care ,de cate ori venea la noi ,scotea cate o jucarie din astea din geanta.Da , le numesc jucarii caci odata,l-am gasit pe tata bagat gramada in sacul lui Catalin cu  jucarii,cautand de zor iar Catalin era nedumirit, de ce tataie tot cauta si nu gaseste nimic.Pai el gasea ,dar le ascundea repede caci de la Cata nu poti scoate nici un colt de hartie ,daramite pioneze de plastic din jocurile lui!
   Iar cand avenit cu floarea cu pionezele incluse in petale,Cata s-a uitat la ele si i-a zis:Tataie am si eu din astea !Vrei sa-ti dau si tie ? Cat a cautat saracul si una nu mai era!

Acum cand a venit cu ideea de a le agata in brad langa alte globulete,m-am gandit ca de Craciun e ocazia perfecta sa arat si altora ce poate iesi dintr-o joaca.
  Inchei cu urari de bine,sanatate si Craciun Fericit tuturor!



marți, 17 decembrie 2013

COSTUME DE SERBARE- FAT FRUMOS

                              Si anul acesta avem rol smecher!
         Daca anul trecut la gradi ,doamna stia ca poate mama sa-i lucreze costum ,anul acesta la scoala au facut bilete si fiecare copil a ales rolul din gramada cu bilete.Un rol de pitic nu nimerea si el!
                             

Mai povestim dupa serbare ca azi este!