duminică, 22 decembrie 2013

ORIGAMI BALLS FOR CHRISTMAS TREE

                 De mult timp imi doresc sa scriu si despre acest hobby al tatalui meu,ce a inceput din plictiseala si din dorinta de a face ceva util la anii pensionarii.






              La inceput ,sora mea Cristina a fost cea care a dat startul la hartiute colorate,grupate pe categorii de forme,culori si marimi.
                 


A fost mult sa iasa o chestie draguta si colorata  ca tata  ce s-a gandit ?Ia sa incerce si el!Si asa au inceput sa caute informatii cu care reuseau sa dea tot felul de forme acelor hartiute mici si colorate.




Apoi ne trezeam cu tata care ,de cate ori venea la noi ,scotea cate o jucarie din astea din geanta.Da , le numesc jucarii caci odata,l-am gasit pe tata bagat gramada in sacul lui Catalin cu  jucarii,cautand de zor iar Catalin era nedumirit, de ce tataie tot cauta si nu gaseste nimic.Pai el gasea ,dar le ascundea repede caci de la Cata nu poti scoate nici un colt de hartie ,daramite pioneze de plastic din jocurile lui!
   Iar cand avenit cu floarea cu pionezele incluse in petale,Cata s-a uitat la ele si i-a zis:Tataie am si eu din astea !Vrei sa-ti dau si tie ? Cat a cautat saracul si una nu mai era!

Acum cand a venit cu ideea de a le agata in brad langa alte globulete,m-am gandit ca de Craciun e ocazia perfecta sa arat si altora ce poate iesi dintr-o joaca.
  Inchei cu urari de bine,sanatate si Craciun Fericit tuturor!



2 comentarii:

  1. Vera, sunt absolut superbe! Tatal tau este genial. N-am mai vazut asa frumusete si ideea de a le agata in pom este extraordinara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt intr-adevar minunate, si necesita multa multa munca si rabdare. Am inceput si eu o kusudama Venus (cred) inainte de Craciunul din 2011, sa i-o daruiesc mamei mele, dar am avut nevoie de ajutorul sora-mii sa o termin, era mult prea mult pentru mine :)

    RăspundețiȘtergere