sâmbătă, 29 octombrie 2016

BEAUTIFUL CORAI

TULLE DRAPAT- DANTELA DECUPATA
            Da, o incantare sa drapezi cu tulle moale!Si daca mai gasesti si o culoare indrazneata, ti-ai asigurat o lucrare superba.
           Daca mai completezi si cu aplicatii din dantela ,obtii efectul dorit de orice nasa la un eveniment asa important precum  nunta.

               Daca e tulle ,e transparent  si daca e transparent, atunci are nevoie de multe straturi, sa evidentieze culoarea .Si asa facem.Am aplicat pe corsajul unde voi drapa doua straturi de tulle(pentru ca la tulle nu fac pense ,am grija sa las ceva lejeritate cand cos )
 iar drapajul il realizez tot in doua straturi.De ce ? Pai ,daca la partea de jos am folosit cinci closuri suprapuse, aveam nevoie si la corsaj sa ajung la aceeasi nuanta cu fusta.
Sa observati va rog ,ca in latrale nu am lasat deloc creturi.Daca incretesc pana in lateral se vede o aglomerare de tulle ce strica tot "peisajul",asa ca ma multumesc cu cat se cere.E devarat ca depinde mult si de modul in care alegi sa drapezi,caci sunt si drapaje realizate atat de apropiat la care poti lucra si o saptamana la o singura parte.
Dantela aleasa pentru decupaje trebuie sa fie si ea ,tot in functie de ce idee vrem sa transpunem pe rochie.Aici aveam nevoie de o dantela cu repere decupabile ,care sa imite crengile copacilor sau plante curgatoare precum iedera 
(foto preluat de pe site-ul secretgarden)Asa ca am cautat si ceea ce am gasit a fost multumitor.


 O dantela cu margele rotunde (e de preferat celei cu margele tubulare ,care in timpul purtarii raneste sau agata)

 Ce imi place foarte mult la acest gen de dantela, e faptul ca poti jongla cu forma ei, foarte bine.O poti aseza in multe feluri,poti completa cu portiuni adaugate si tot asa, pana ajungi la un model unic si la o clienta fericita!!!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu