vineri, 7 decembrie 2012

MATERIALE TEXTILE - SHOPING ON LINE

O sa vorbesc azi despre materiale textile si furnizori ,despre ce diferente de preturi,la acelasi produs exista pe piata . Este stiut faptul ca fiecare cautam sa cumparam materialele la preturi cat mai mici, dar care sa nu afecteze si calitatea lor
                   Pentru ca eu sunt mereu in criza de timp si deci,nu am timp sa alerg prin Bucuresti dupa materiale,am gasit de curand un depozit de tesaturi de unde pot cumpara on line.Este vorba de TEX LINE , una din putinele firme care vand tesaturi ,fara sa impuna o cantitate sau o suma minima .
           Daca veti vizita site-ul, veti vedea ca ofera mostre gratuite la cerere,ramanand in seama clientului achitarea cheltuielilor de curierat.Impreuna cu mostrele trimit si pretul pe metru liniar si astfel,din confortul casei(nu vorbesc de cei cu birouri si ateliere mari,ca ei stiu sigur cum sa gaseasca furnizori)sau al atelierului ,poti sa potrivesti nuantele si contexturile, pentru produsele pe care intentionezi sa le lucrezi si sa calculezi ce buget poti aloca unei comenzi. Cateva mostre:



               
                       Cateva  preturi in comparatie cu cele din magazine: -tulle cristal 5Ron ,comparativ cu 13 Ron pe Lipscani sau 10 Ron la Bucur Obor
                                                                                                     -crep satin 5Ron ,fata de 12 Ron aproape la toate magazinele
   Nu prezentam firma pe blog daca nu gaseam la ei preturi destul de bune sau daca nu consideram ca poate fi utila pentru persoanele care nu au niciodata destul timp.
   La prima mea  comanda,cand nu aveam mostre sa ma orientez am cerut tulle ,cate 3m in doua  nuante si bumbac uni cate un metru pe nuanta si ma asteptam ca la asa o comanda mica sa fiu luata in ras,dar cei de acolo au fost asa draguti ca mi-au si asortat nuantele de la tulle cu bumbacul,pentru ca fara mostre e greu sa nimeresti nuanta .
     Iata ce voi face din ce am cumparat:
                                         
doua rochite cu   corset si tulle .Cea turcoaz este deja contractata!
   Pentru croitorese,mostrele sunt foarte utile pentru ca ajuta clientele nehotarate sa-si gaseasca nuantele care sa le avantajeze.
     Sa vedeti ce era la mine in sufragerie cand au venit doua prietene pe la mine !  Nu ne mai opream din combinat nuantele si contexturile!

115 comentarii:

  1. Si eu cumpar de la ei si sunt multumita.
    Cum ma mai plangeam si eu in postarile mele, noi in tara nu avem magazine ca afara sa mergi ore intregi si sa te pierzi printre materiale. Doar daca esti din Timisoara, cred ca poti sa te muti pentru o saptamana in depozitul lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si in Bucuresti sunt depozite doar ca eu de asta fug.Sa nu pierd timp ca si eu am obiceiul sa uit sa mai plec de acolo.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. trebuie sa va contrazic in ceea ce priveste acest subiect, (despre magazinele de tesaturi din EUROPA,locuiesc in GERMANIA si am constat cu neplacere ca nu exista prea multe magazine cu tesaturi,iar acelea care exista nu au tesaturi de calitate si au asa niste preturi de nu te poti atinge

      Ștergere
    4. Se pare ca cei de la texline au ramas in urma in fata celor de la http://www.latextile.ro .. astia sunt mult mai promti, ai comanda acasa in 24 de ore, si marfa mult mult mult mai de calitate. O spune si google.. daca scrii "materiale textile" acolo, ei apar primii, pentru ca sunt si cei mai vizitati..calitatea pe primul loc

      Ștergere
    5. Buna seara.
      Ma intereseaza un material alb pentru un costum din 3 piese.
      Pantalon alb sacou compus din alb-negru si veste de culoare rosu. Deci in concluzie ma intereseaza 3 metri de material alb 1 metru negru si 1 metru rosu. Pot fi contactat la 0773384887

      Ștergere
    6. Buna seara.
      Ma intereseaza un material alb pentru un costum din 3 piese.
      Pantalon alb sacou compus din alb-negru si veste de culoare rosu. Deci in concluzie ma intereseaza 3 metri de material alb 1 metru negru si 1 metru rosu. Pot fi contactat la 0773384887

      Ștergere
  2. Si eu am cumparat bumbac de la ei,sunt tare draguti si trimit marfa super repede. Bumbacul este turcesc dar pentru ce fac eu este ok.
    Cat despre mostre, eu una i-am zapacit .......... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-ai facut curioasa!Cu ce i-ai zapacit?Si voiam sa te intreb daca ai un blog ceva ?Esti aceeasi Cornelia din lista cu membrii?

      Ștergere
    2. Buna,nu sunt aceeasi Cornelia din lista ta de membri.
      Am un blog, dar nu sunt asa de activa, din pacate........., se numeste http://facutepentrucopii.blogspot.ro/
      Cat despre cei de la Timisoara, mi-au trimis mostre de bumbac, matase si polar, am si cumparat de la ei bumbac, iar acum ma interesez de polar.
      Felicitari pt blog si cred ca am sa-ti cer ceva sfaturi legate de construirea tiparelor, cu toate ca le folosesc pe cele din Burda.

      Ștergere
    3. Buna,

      sunt din Arad si avem stocuri de bumbac si jersey de o calitate extraordinara. daca sunteti interesati astept sa ma contactati.
      andrada.pauliuc@yahoo.com

      Ștergere
    4. Mari reduceri http://materialepentrucroitori.blogspot.ro/

      Ștergere
  3. Buna ziua,
    Eu sunt interesata de croitorie si as dori daca se poate sa imi spuneti cum pot lua legatura cu dumneavoastra.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,imi poti lasa adresa de mail si te contactez eu.Sper sa fie ok asa!

      Ștergere
  4. Buna, sunt o incepatore in ale croitoriei de cand am o bebelusa dulce foc si vreau sa-i fac cele mai frumoase hainute din lume, mai ales ca m-am SATURAT de turcismele din comert. Sunt curioasa daca acest depozit minunat poate trimite materiale si la Galati de unde va scriu aceste randuri. Nu pot intra pe el deocamdata, am probleme cu internetul.
    Camelia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Camelia,bineinteles ca pot livra in toata tara si daca nu ma insel si in Europa.Dar cel mai bine este sa ajungi pe site-ul lor si te poti orienta ca au multe fotografii la materiale.Si sa stii ca si ei au materiale turcesti.

      Ștergere
    2. Si aici sunt materiale si la preturi convenabile
      http://materialepentrucroitori.blogspot.ro/

      Ștergere
    3. M-am uitat pe blog,dar sincer ,nu sunt convinsa de cat de convenabile sunt.In primul rand,vindeti la cupoane si nu la metraj(un prim inconvenient!!)in al doilea rand ,nu spuneti ce dimensiune are cuponul si deci pretul este cam incalculabil in comparatie cu alte metraje!!CONVENABIL PENTRU CINE?

      Ștergere
  5. Buna ziua,
    Eu cumpăr de la texline de mai mult timp si sun super multumita de produsele , dar si de serviciile lor.
    ASA cum zicea cineva mai devreme si eu i-am cam za acut cu câte mostre le-am cerut , dar niciodată nu s-au supărat! Ii recomand cu multă caldura!
    Teodora

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat de mult ma bucur ca am gasit articolul tau! Recunosc ca sunt o novice in materie de croitorie. In plus, locuiesc pe langa Bucuresti si nu am in apropiere niciun magazin bun de textile.

    De curand m-am gandit sa-mi incerc norocul comandand online. Am vrut niste bumbac imprimat, cateva panglici colorate si o rola de banda elastica. Mi-am luat o mare teapa. Am trimis comanda pe 6 ianuarie si nici pana azi nu am primit produsele, desi existau in stoc. Am corespondat pe e-mail cu cineva de la KreativShop (caci asa se numeste magazinul de unde am comandat) si am obtinut intai un termen de livrare - 13 sau 14 ianuarie, apoi inca unul - 19 ianuarie. Azi e 23 ianuarie, iar produsele tot nu le-am primit. In consecinta, am anulat comanda.

    La sugestia ta, am intrat pe site-ul Texline si am ramas muta de uimire. Au atat de multe modele... Nici nu stiu ce sa aleg. Cred ca o sa cer si niste mostre. Sper sa nu fiu iar dezamagita!

    Daca mai stii si alte magazine de profil de incredere, te rog sa scrii despre ele. Ma intereseaza si unul care vinde nasturi ieftini. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Irina, neaparat sa ceri mostre din tot ce crezi ca ai avea nevoie. Te ajuta sa te orientezi si pentru alte dati.La magazine cand ceri o mostra,vanzatoarea parca ia foc si abia taie 1cm ca sa-l ofere.De incredere mai sunt si cei de la 'Mercerie-az.ro'.Si cu ei am colaborat bine.Spor la treaba!

      Ștergere
    2. Buna .. poate gasiti ceva interesant aici.. :)
      www.textilhome.ro

      Ștergere
    3. Buna! Am si eu o nelamurire legata de mostrele de material. Le solicit si cand fac comanda, pe baza lor, dupa ce ma hotarasc ce doresc, le trimit inapoi? Am inteles bine? Multumesc!

      Ștergere
  7. De ce e asa de greu a gasesti prin magazine materiale cu imprimeu zebra? Nici pe net nu gasesc in Romania sa fac o comanda (sau poate nu stiu eu sa caut). As dori niste draperii cu imprimeu zebra in alb si negru si pernute pentru pat/canapea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vazusem odata la Ikea dar nu stiu si acum daca ar avea .Poti doar sa incerci si mai sunt depozitele din Dragonul Rosu unde pierzi timp mult dar cred ca gasesti.

      Ștergere
  8. buna!
    stii cumva unde pot gasi plasa pt voaleta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu poti sa incerci in Dragonul Rosu unde gasesti standuri cu tot ce trebuie pentru rochii de mireasa .Si mai sunt si standuri numai cu produse de mercerie unde si acolo ai sanse.Asta daca nu ai curaj sa intri in magazine cu accesorii pentru mirese si sa intrebi,dar nu te descuraja daca nu afli din prima.Mai incearca!

      Ștergere
  9. Intrebare pt cele care ati facut comenzi. S-a perceput taxa de transport ca am vazut ca distribiue cu dragon curier

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da taxa este in jur de 17 lei.

      Ștergere
    2. Multumim tuturor.

      Va stam la dispozitie si in continuare .

      Referitor la taxa de curierat pentru mostre ,ATENTIE !!!! noi lucram cu preturi impuse (DRAGON STAR
      CURIER)


      adica 8 lei + tva nu mai mult si este trecut pretul pe AVB-UL de livrare.

      Ei profita de neatentia noastra si taxeaza dupa pretul la liber (adica fara contract)

      Pentru detalii va asteptam pe site-ul nostru http://www.texline.eu.

      Cu stima si consideratie

      Benone Burza Tex Line Timisoara.

      Ștergere
  10. Buna, intamplator am nimerit aici si nu-mi pare rau.Esti foarte draguta ca dai si altora informatii.Si eu am cerut mostre la texline si sunt foarte multumita. Sunt croitoreasa de 15 ani si sincera sa fiu am renuntat acum 3 ani sa mai lucrez pentru ca nu mai eram multumita de ceea ce gaseam pe piata galateana in materie de metraje. Mi-am deschis un salon de masaj si merge foarte bine, imi place ceea ce fac acum dar nu pot renunta la vechea dragoste, asa ca am decis ca este timpul sa revin insa vreau sa-mi fac un brend si pentru asta am inceput sa caut pe net firme cu care sa colaborez. Texline mi-a livrat la Galati mostrele in 4 zile, ceea ce e destul de bine. Abia astept sa colaborez cu ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Alina,acum cativa ani cunosteam pe cineva care venea din Galati o data sau de doua ori pe luna sa cumpere tesaturi din Europa(asa se numea atunci en gros-ul din Colentina iar acum se numeste DragonulRosu).Pentru o afacere trebuie sa ai multe optiuni de unde sa alegi tesaturi .Spor la treaba!

      Ștergere
    2. DRAGA ALINA, IMI POTI LASA TE ROG O ADRESA DE MAIL?SUNT DIN GALATI SI CAUT O CROITOREASA DE CEVA TIMP.

      Ștergere
  11. Buna vera, ai un blog minunat, am citit un articol si imediat l-am adaugat la favorite pentru ca vreau sa-l studiez de la a la z. Am ajuns pe acest blog in urma multor cautari si pentru ca am vazut ca ai o experienta destul de mare in domeniu as vrea sa te rog sa ma ajuti cu o problema. Eu vreau sa ma duc sa-mi croiesc o rochie de tiganca, insa ideea este ca nu stiu exact ce material sa folosesc voal sau satin iar alta problema ar fi ca am tot cautat pe net si pur si simplu nu gasesc un material rosu cu imprimeu cu floarea soarelui sau orice alt imprimeu doar ca ideea este sa arate a meterial de rochie de tiganca. Ai cumva idee de unde imi pot comanda un astfel de material? Nu stiu daca este prea potrivita intrebarea mea insa pur si simplu am nevoie de o parere si nu stiu de unde sa o cer. Iti multumesc super mult si as dori sa tinem legatura in continuare deoarece sunt foarte interesata sa descopar "enigmele croitoriei". Iti multumesc si astept raspunsul tau oricare ar fi el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Dia,daca esti din Bucuresti gasesti multe standuri cu materiale textile in Bucur Obor si cateva pe Lipscani sau la Sahara.Daca nu esti din Bucuresti, nu-ti ramane decat sa cauti site-uri cu tesaturi, cauti pe site la contacte ,iei numere de telefon si suni sa intrebi.Ca si material poti folosi voal imprimat,vascoza,satin imprimat,matase imprimata sau panza imprimata.Nu e o regula sa folosesti exact acelasi tip de tesatura ca si cele autentice .La ele, majoritatea fustelor sunt din voal si vascoza.

      Ștergere
  12. Buna tuturor ,pentru ca vad ca e un subiect destul de cautat, va invit pe toti cei care cititi si puteti raspunde cu informatii mai bune ca cele oferite de mine sa interveniti si voi.(ca asa mai invat si eu!)
    Bineinteles daca vreti!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna. Sunt un om de afaceri care ofera spre vanzare diferite tipuri de stofi printre care:Lycra,coton,vascoza, lana, polar, gabardina, mătase, stârni, blugi, tricouri,tafta,saten,tesaturi pentru camasi,tesuturi pentru mobile,draperii,cearsafuri decorative.
    Organizatia noastra e compusa de mine si un italian care lucreaza de 20 de ani in acest sector.
    Stofele pot fi cumparate la metru sau la kg.
    Avem si camion pentru transport.
    Asteptam raspunsurile dumneavoastra,
    cu tot respectul Alexandru Dobos si Enrico Giovanelli.
    razgavan@yahoo.com pentru detalii

    RăspundețiȘtergere
  14. mai este si www.latextile.ro , au comanda minima de 30 de lei , iar materialele sunt de o calitate mult superioara, sa nu mai zic de preturi. Am gasit materiale care erau de 3 ori mai ieftine decat in magazine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca asta numiti dvs preturi mici....bumbac 80 % latime 1.50 m-20 lei/m..hai sa fim seriosi

      Ștergere
  15. Buna,

    ma intereseaza un atelier de croitorie bun in Bucuresti...care sa-mi faca rochite/fustite dupa modele dorite de mine ( eu sa duc poza si materialul). Daca atelierul are materiale proprii, este ok pt mine.
    Multumesc anticipat,
    A.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna. Sunt Liliana din Calarasi. Am si eu o intrebare daca nu te superi. Din ce material merg facute mai bine rochiile cu dantela pe deasupra cele cu model nou? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu prefer sa lucrez pe materiale ce au in compozitie si elastan,pentru ca in general dantela este si ea elastica.Dar in functie de modelul rochiei se pot folosi si materiale neelastice.In comert am vazut rochii dublate cu tricot.Eu am dublat cu satin elastic,crep satin(neelastic),doc subtire elastic.........etc.Tu decizi cu ce dublezi in functie de ce model de rochie ai si ce dantela folosesti.

      Ștergere
  17. Buna,sunt din Braila si am o mare problema cu rochita de mireasa.Deoarece am forma corpului un pic cam dificila se pare ca va trebui sa mi-o fac la comanda(de la talie in jos marimea 44 si de la talie in sus marimea 48-46,depinde).Va trebui sa-mi fac rochie cu maneci(cam 3 sferturi m-am decis)si imi trebuie o broderie cu putina elesticitate pentru maneca.Am intrat doar in Braila la un magazin de rochii mireasa si broderiile pe care mi le-au aratat nu mi-au placut. Ce stiti ,prin galati sunt magazine de tesaturi?

    RăspundețiȘtergere
  18. Am vazut ca a aparut in mare voga broderia tip macrame,dar nu cred ca are elasticitate...????????????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are doar pe unul din sensuri(latime) si este suficienta in momentul in care te incadrezi cu modelul pe latime.

      Ștergere
  19. Multumim tuturor.

    Va stam la dispozitie si in continuare .

    Referitor la taxa de curierat pentru mostre ,ATENTIE !!!! noi lucram cu preturi impuse (DRAGON STAR
    CURIER)


    adica 8 lei + tva nu mai mult si este trecut pretul pe AVB-UL de livrare.

    Ei profita de neatentia noastra si taxeaza dupa pretul la liber (adica fara contract)

    Pentru detalii va asteptam pe site-ul nostru http://www.texline.eu.

    Cu stima si consideratie

    Benone Burza Tex Line Timisoara.

    RăspundețiȘtergere
  20. Salut! Fetelor care ati mai comandat de la TexLine, cam cat ati platit transportul, si la ce valoare a coletului/ ce greutate/ ce distanta?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  21. Raspunsul la intrebarea dvs se afla mai sus.
    Daca cumva ati platit mai mult este o greseala sau o
    inginerie fianciara a curierului.

    Cu stima si consideratie,
    Benone Burza
    Tex Line Timisoara .
    www.rexline.eu

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna ziua, Vera! Sunt Madalina din Galati, si abia ce am descoperit blogul tau care'mi place mult. Eu nu sunt o cunoascatoare in ale coritoriei, dar pentru ca fetita mea intra in clasa intai, bineinteles ca are nevoie de uniforma, pe care eu vreau sa o fac la un coitor. Trebuie sa-i cumpar stofa cu carouri scotiene si as mai vrea ceva pe rosu pentru a face cateva adaugiri ( fundite, cureluse etc. Si nu stiu ce sa cumpar. Vreau sa'i fac doua fustite si doua vestute. Poti sa ma ajuti tu cu cateva idei, te rog din suflet!
    In asteparea raspunsului tau, iti multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Madalina,pentru scoala cele mai indicate materiale sunt cele ce au in compozitia lor si fir de poliester,pentru ca uniforma trebuie spalata foarte des si o stofa fara poliester nu rezista
      .Pentru captusala vestelor poti alege captusala vegetala(cu vascoza).Am vazut ca la uniforme se foloseste mult" minimatul"
      Dar vezi, ca poate si la scoala la voi se fac pe comanda ,pentru toata clasa la fel.La noi asa se face.
      Sper sa te ajute raspunsul meu!Cu drag , Vera.

      Ștergere
  23. Tot Madalina sunt, si imi cer mii de scuze pentru greselile de tehnoredactare...:((

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna. Lycra mai plina (gen jerse) aveti cumva? Sau catifea elastica? As dori niste preturi. Ma puteti gasi pe adresa de e-mail melly_1806@yahoo.com sau nr de tel 0757354228

    RăspundețiȘtergere
  25. Am comandat și eu la Texline Timișoara. Sunt f. mulțumită.

    RăspundețiȘtergere
  26. www.latextile.ro - Cel mai mare site din Romania de materiale textile.o spune si google.puteti cauta asa acolo "cel mai mare site de materiale textile din romania" sau pur si simplu "materiale textile" ... sunt seriosi si nu mai zic de materiale , excelente

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna Vera sunt Ioana din Brasov am cumarat de curand online materiale de pe site-ul http://www.tesaturi-textile.ro si am fost foarte multumita de calitatea materialelor iar in ce priveste pretul acesta este OK in comparatie cu ce gasesc eu in Brasov sau am vazut pe alte site-uri de tesaturi si in plus au cea diversa gama de tesaturi pentru confectii .
    V-il recomand tututuror celor care doriti materiale de calitete la preturi rezonabile :
    http://www.tesaturi-textile.ro

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna ziua,
    Caut o croitoreasa buna in Bucuresti care sa lucreze de acasa. Nu am tiparele articolelor de imbracaminte, dar am poze.

    Astept un raspuns!

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  29. am descoperit acest sait si am ramas placut impresionata .as vrea si eu sa reiau o activitate de pe vremuri cind vindeam sute de lenjerii ,insa ,azi nu mai gasesc materiale si nu am incredere sa comand pe saituri ce ma sfatuiti? timisoara mi se pare scup si f. departe sunt din jud. Calarasi.

    RăspundețiȘtergere
  30. pentru dom. dragan :sunt o croitoreasa buna dar nu din bucuresti este usor de ajuns insa pe autostrada soarelui intre buc. si constanta .daca corespund va dau mai multe detalii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, am eu nevoie de o croitoreasa buna in Constanta care sa se priceapa inclusiv la confectionarea tiparelor.Numarul meu este 0728650200.

      Ștergere
  31. Buna Geluta,o cunostinta de-a mea isi cumpara din Dragonul Rosu materiale pentru lenjerii dar doar la balot de 40 de metri.Din ce spunea ea ,pretul pe metru ar fi 6,7 ron.Si gasesti acolo si alte tipuri de materiale.

    RăspundețiȘtergere
  32. Materiale frumoase gasiti pe domnitavoichita.ro sau pe fabrix.ro

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna! este prima data cand ma interesez de materiale si am vazut ca pe site-ul pe care l-ai recomandat materialele se vand in ml. imi poti explica te rog cati centimetrii(latime, inalimte) are un ml? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca stii deja raspunsul! Daca lasi sarcasmul deoparte, vei aprecia faptul ca au preturi bune pe"m,l,"(in industria usoara se foloseste aceasta expresie ,chiar si cu greseli de punctuatie.Noi, croitoresele cu mai putina scoala, ne dam seama cati centimetrii are.) Dealtfel si "altii " fac greseli de ortografie dar sunt iertati!!!! Ca asa e frumos!! :)

      Ștergere
    2. S-ar putea chiar sa nu stie daca e ca mine, foarte incepator. E vorba de metru liniar. Deci un metru / 100 cm latime.

      Ștergere
    3. Un ml=1 metru liniar adica 100cm masurati in lungime. Lățimea difera de la material la material. Unele au 90cm latime, altele 140cm,altele 150,altele220cm sau 240cm.Dar cind cumperi cumperi în lungime. In linie

      Ștergere
  34. suntem un mini atelier co 10 fete lucram orice fel de produse cu masini industriale de inalta precizie calitatea este garantata. Dorim colaborare cu magazine de desfacere pt produsele noastre . RUGAM SERIOZITATE 0721329968

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna ziua!

    A comandat cineva denim imprimat de la Texline Timisoara? Cum este ca si material?

    Multumesc anticipat,

    Georgiana Matei

    RăspundețiȘtergere
  36. Eu caut de luni de zile un magazin online de unde sa imi cumpar diferite stofe pentru costumele care doresc sa mi le faca croitorii insa , nu gasesc decat foarte putine nuante si modele. ma puteti eventual ajuta ? unde as gasi online niste stofe mai diverse potrivite pentru costume barbatesti

    RăspundețiȘtergere
  37. https://www.elena2000.ro/magazin/ro/25-%C5%A3es%C4%83turi-de-v%C3%A2nzare

    RăspundețiȘtergere
  38. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna ziua.
    Va ca sunteti aici fete experimentate in croitorie si as dori un pic de ajutor daca se poate.
    Caut un material de ceva vreme si prin Galati nu am gasit, Un imprimeu anume.

    http://img849.imageshack.us/img849/888/j1g8.jpg

    Acesta roz cu buline albe. I-am luat fetitei mele costumasul acesta si vreau sa fac o fusta la fel si pentru mine. Cu tricoul o rezolv rapid dar pentru fusta nu gasesc material asa.
    Ma puteti ajuta? Poate ati vazut pe undeva. Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti picta daca nu gasesti. Alb cu buline roz. Sau le poti aplica.

      Ștergere
    2. Buna. Stiu unde poti gasi acest material. Contacteaza-ma pe email sau facebook : cosnita_ana_maria@yahoo.com.

      Ștergere
  40. Uitati de tex line. Sunt in lichidare sau reorganizare si nu mai au mai nimic. De depozitul de la gara filaret - bucuresti stiti? Alte depozite cu materiale la kg stiti?

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna,
    In lagatura cu mesajul din 20 aprilie, pot cu certitudine sa-l contrazic.
    Am facut comanda la texline in data de 16 aprilie, si pe 19 aprilie am primit coletul cu tot ce am comandat.
    Eu sunt multumita si cu siguranta voi mai face comenzi la ei.

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna Vera!!sunt o incepatoare in ale croitului si m-ar interesa sa stiu si eu cam ce materiale ar trebui sa folosesc pentru a croi tricouri, fuste piese usoare de vara!!multumesc anticipat!!

    RăspundețiȘtergere
  43. Pai ,pentru tricouri cel mai bun este tricotul cu lycra iar pentru fustele de vara alege materiale mai pline precum denimul,tercotul,brocard sau tafta ,daca faci fuste drepte gen stilou sau in forma de "A" si materiale mai fluide ca voalul ,panza topita ,matasea,dantela ,vascoza sau sifonul pentru fustele crete, in clini sau closuri de tot felul.Pentru vara sunt perfecte materialele cu imprimeuri florale sau printuri geometrice .Sper sa te ajute si spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat de in ,care este un material mai batos dar foarte indicat vara .

      Ștergere
  44. Buna,
    Vreau si eu sa fac vreo 15 bluze din tricot si nu am gasit o croitorie suficient de mare incat sa mi le faca. Imi puteti recomanda si mie o croitorie serioasa in Bucuresti?
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai o croitorie suficient de mare nu ia comenzi asa mici.Dar puteti intra pe "anuntul.ro"si gasiti anunturi de angajare pentru croitorese ,la ei puteti intreba daca fac si comenzi asa mici.La croitoriile din oras nu au masinile necesare sa lucreze tricot.

      Ștergere
  45. Buna ziua. vreau sa vand sculuri de matase, lana bumbac. Telefonul meu este 0721338507

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna, daca mai sunteti interesati de croitoreasa, va pot lasa nr de tel al croitoresei mele care lucreaza foarte frumos. Dna nuti 0728767141. Eu ii sunt o clienta foarte multumita

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna,
    Am gasit si aceste doua magazine: http://www.sarahtex.ro si http://www.materiale-metraje.ro/.

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna ziua
    Imi puti spune unde as putea cumpara un material (mai bun) poentru un costum barbatesc (de ginerica), in Galati sau Braila.. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna , cea mai buna panza topita romaneasca am primit-o de la palastekstil.ro au fost foarte seriosi si panza este f ieftina 12 lei cu tva inclus livreaza atat cantitati mari cat si mici, daca vreti puteti intra pe http://www.palastekstil.ro/.

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna tuturor. Am o intrebare, daca ma puteti ajuta. Caut materiale textile, care sunt din de ex. 92% bumbac, 8% elastan, si variantele lor. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  51. buna ziua!caut sa cumpar tesaturi la kg stocuri difetite tipuri imprimate cantitati industriale ma puteti contacta la mariustachy_19@yahoo.com va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  52. fara indoiala ca latextile.ro sunt cel mai serios magazin online.nu mai este nevoie sa adaug faptul ca au si cele mai frumoase si spectaculoase materiale plus preturi bune, livrare in 24 de ore, oamenii astia chiar se tin de treaba

    RăspundețiȘtergere
  53. Si eu caut de ceva timp materiale si merge foarte greu. Acesta e unul din articolele foarte utile la care ma tot intorc si ma gandesc sa adaug si eu solutiile la care m-am gandit.

    1. Cel mai mult mi-ar placea sa pot imprima designul pe care il vreau cu o imprimanta ca aceasta https://www.youtube.com/watch?v=Oj0qSwz2PDY . E scumpa la 4000 de dolari pentru o singura persoana, dar cred ca la cate fete fac croitorie in Bucuresti si au nevoie de materiale, am putea sa ne cuplam pentru a o cumpara si folosi la comun.

    Ar fi o nebunie dar si sa poti face mereu materialul pe care il doresti sau e in trend! Eu de exemplu vreau acum material cu imprimeu tropical, altcineva mai sus zicea de unul zebra. Altadata vroiam aztec, african colorat, sau un model baroc anume.. A trebuit sa ma multumesc cu ce am gasit, departe de ce vroiam de fapt.

    Cine e interesata sa imi scrie pe info@elailiesi.ro Daca ne strangem mai multe vorbim si punem la punct detaliile.

    2. Un site pe care nu l-am vazut mentionat aici dar mi se pare ca are preturi bune este http://nuntatex.ro

    3. Pentru haine personale ma gandesc sa merg si in magazine second hand si sa cumpar lucruri cu material frumos pe care sa fac experimente :D

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna!| cat costa transportul de la texline?

    RăspundețiȘtergere
  55. vera!! esti o gagica ff de treaba!!! un ajutor major pentru nestiutorii din acest domeniu!!!!! Multumim!!

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna! Am si eu nevoie de putin ajutor, daca se poate, va rog :) ! Sunt noua in domeniu, nu am nici cunostinte despre materiale si as dori sa imi fac o rochie in genul -> http://picvpic.com/women-dresses-evening-formal-dresses/10643370-flamingo-dress . Ma intereseaza pentru asta un material plisat mat si am gasit ceva, insa nu sunt sigura daca este mat sau nu -> http://www.tesaturi-textile.ro/produse/tesaturi%20sintetice/saten%20plisat/saten%20plisat%20turcoaz/product-657 . Ma puteti ajuta cu un sfat, sau cu cateva denuiri de materiale plisate care considerati ca ar merge? Va multumesc anticipat, amiaza frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  57. Ești printre puțini oameni care da sfaturi și îndrumi pe alți fără a cere nimic în schimb,,,fff,rar în zilele noastre ,felicitări.

    RăspundețiȘtergere
  58. Am uitat să mă prezint și nu e frumos Doinita din BRAILA,

    RăspundețiȘtergere
  59. Buna, Stie cineva vreun importator/producator de bumbac mai serios care poate sa ofere continuitate la acelasi timp de material. Ma intereseaza fire naturale cu elastan, alb. Mi se pare cel mai de baza material.. dar foarte greu de gasit.

    Va multumesc mult de ajutor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. testline din timisoara este un depozit foarte serios are tot felul de tesaturi si eu iau de la ei si sunt foarte multumita

      Ștergere
    2. testline din timisoara este un depozit foarte serios are tot felul de tesaturi si eu iau de la ei si sunt foarte multumita

      Ștergere
  60. stie cineva vreo firma de croitorie care da de lucru cu contract de colaborare ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, noi oferim de lucru in baza contractului de colaborare.Daca sunteti interesata ,ma puteti contacta la numarul de telefon 0728650200

      Ștergere
    2. Buna ziua, noi oferim de lucru in baza contractului de colaborare.Daca sunteti interesata ,ma puteti contacta la numarul de telefon 0728650200

      Ștergere
    3. Buna ziua, mai sunteti interesata de o astfel de colaborare? Daca da, va rog sa ma contactati pe adresa dianaoana.stan@gmail.com

      Ștergere
  61. stie cineva vreo firma de croitorie care da de lucru cu contract de colaborare ??

    RăspundețiȘtergere
  62. Buna ziua,as avea si eu o intrebare,,,,sunt noua in domeniul critoriei.as vrea sa fac niste wrap-uri pt bebelusi.ce material imi recomandati.....de altfel imi poate explica cineva ce este tercotul?

    RăspundețiȘtergere
  63. Buna ziua,

    m-ar interesa sa stiu daca a comandat cineva piele si a avut o experienta buna.
    Caut un atelier pielarie in VN, BZ, PH, BV,CV care sa faca pe c-da serii mici, dupa modelul solicitat, cu sau fara tiparele mele, la o calitate internationala.
    Multumesc

    Multumesc
    blidaru_simona@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna seara ,sunt Lia din Iasi ....eu caut depozite de materiale textile in Iasi de unde sa pot cumpara voaluri subtiri si groase,saten ,crep saten ,etc., ma poate cineva ajuta ,va rog!?

    RăspundețiȘtergere
  65. Eu am cumparat intotdeauna materiale de la Shiral Tesaturi si am fost intotdeauna foarte multumita: au materiale din colectiile designerilor si doamnele de acolo intotdeauna m-au ajutat cu rabdare. http://shiraltesaturi.ro/categorii-tesaturi

    RăspundețiȘtergere
  66. Buna seara. Am citit cu drag atat articolul, cat si comentariile. Eu am comandat de la firma IGLAMO SRL. Au materiale foarte bune si confectii. Recent am luat o traistuta si un sort de bucatarie cu motive traditionale. Materialul este super, 100% bumbac. La ei comanda minima este un metru, in rest nu impun o suma anume. Si fac super oferte pentru clientii fideli si pentru cei care cumpara cantitati mai mari. Ii puteti gasi aici: www.facebook.com/MaterialeTextileIglamoSrl. O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  67. Buna ziua,

    Aveti cumva bumbac interlock culoarea pielii?

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  68. Bună ziua.
    As dori sa știu dacă aveți si materiale traditionale.
    Modalitatea de livrare în tara și preturi.
    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere